Računalniška Tipkovnica Shranjevanje Rack Jasno Mehanske Tipkovnice Imetnikov Z Povezovalne Palice Pregleden Prikaz Tipkovnice Držalo Za

€53.97 €107.95
  • Sku : z430719
  • Kategorija : Računalniška Periferija
  • Razpoložljivost : Na zalogi

Opis & Lastnosti:

To tipkovnico shranjevanje stojalo je kot nalašč za uporabo, ki lahko shranite vaše tipkovnice in da za svojo mizo neater z več prostora za delo.

1. Izdelane iz kakovostnih akril materiala(glavni del) in nerjaveče jeklo(connecting rod), zelo trpežne, lepa in elegantna, in se lahko uporablja za dolgo časa.

2. Popolnoma enostavno za namestitev, zato lahko pa ga namestite ročno, brez pomoči orodja.

3. Zasnovan z 1 pnevmatike, 2 pnevmatike ali 3 pnevmatike, da boste lahko izberete najbolj primernega za tipkovnico.

Specifikacije:

Ime: Tipkovnica Za Shranjevanje Stojalo

Material: Akril + Kovin

Barva: Prozoren

Plasti: 3-Segmenti, 2-Stopnje, 1-Tier

Velikost:

3-Stopnje: O 250x160x135mm/9.8x6.3x5.3inches

2-Stopnje: O 172x160x133mm/6.8x6.3x5.2inches

1-Tier: O 166x119x79mm/6.5x4.7x3.1inches

Seznam Vsebine:

1xAcrylic Tipkovnico Shranjevanje Stojalo

Opomba:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Mora Imeti za Shranjevanje Tipkovnica: mehanska tipkovnica kolektorji ali navadno tipkovnico navdušenci lahko prepričani, da izberete naš mehanske tipkovnice zaslon stojalo.To lahko boljši prikaz in shranite svoje priljubljene tipkovnice.

2.Vrhunski Material: To mehanske tipkovnice imetnika telo in klipnjača, izdelana iz kakovostnih akril material in nerjavnega jekla material oziroma, so zelo trpežne, lepa in elegantna.Uporabite ga lahko za dolgo časa in nikoli ne skrbi za njegovo kakovost.Deluje odlično z vsak stil.

3.Preprosta Namestitev: To je zelo preprosto in enostavno za vas, da namestite to tipkovnico zaslon stojalo ročno.Lahko peel off zaščitni film, pritrjen na obeh straneh akril, nato mimo koncih kovinsko palico skozi akril stanja, in na koncu privijte vijake z roko.

4.Resnično Prihranek Prostora: Hvala za to akril mehanske tipkovnice zaslon stojalo, lahko preprosto uporabite za shranjevanje tipkovnici in da za svojo mizo neater z več prostora za delo.

5.Širok Spekter uporabe: Ta prozorni akrilni tipkovnico stojijo(z 1 pnevmatike, 2 pnevmatik, ali 3 pnevmatike) se pogosto uporablja za prikazovanje in shranjevanje klaviature, mehanske tipkovnice, knjige, dokumente, ali kuhinjske potrebščine, da bi vaši mizi bolj organizirani.

  • Blagovna Znamka: viugreum
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Miško vrečko

0/5

0 Ocene

Mnenja o tem izdelku