KANELONI BREZ GLUTENA – IZ ZELENE BANANINE MOKE

Sindi je za nas pripravila odličen recept za KANELONE BREZ GLUTENA iz zelene bananine moke! Preveri postopek in ga preizkusi, zagotavljamo, da bo navdušil vso družino!

Za 10 palačink potrebuješ:

– 3 jajca
– 200 g ZELENE BANANINE MOKE
– cca. 4 dcl vode

👉 Maso zmešamo na nižjih vrtljajih in na kokosovi maščobi spečemo.

Za nadev potrebuješ:

– 200 g pršuta
– 200 g lahkega sira


👉 Na sredino vsake palačinke damo rezino pršuta in sira. Palačinke zavijemo v roladice in zapremo z zobotrebcem.

Roladice najprej povaljamo v ZELENI BANANINI MOKI,  nato v jajcih in na koncu še v DROBTINAH BREZ GLUTENA.

Roladice nadevamo v poljuben pekač, ki ga malenkost naoljimo in pečemo v predhodno segreti pečici na 200°C, 45 minut. Vmes jih obrnemo in še tople postrežemo.