Sindi je za nas pripravila odličen recept za KANELONE BREZ GLUTENA iz zelene bananine moke! Preveri postopek in ga preizkusi, zagotavljamo, da bo navdušil vso družino!
Za 10 palačink potrebuješ:
– 3 jajca
– 200 g ZELENE BANANINE MOKE
– cca. 4 dcl vode
👉 Maso zmešamo na nižjih vrtljajih in na kokosovi maščobi spečemo.
Za nadev potrebuješ:
– 200 g pršuta
– 200 g lahkega sira
👉 Na sredino vsake palačinke damo rezino pršuta in sira. Palačinke zavijemo v roladice in zapremo z zobotrebcem.
Roladice najprej povaljamo v ZELENI BANANINI MOKI, nato v jajcih in na koncu še v DROBTINAH BREZ GLUTENA.
Roladice nadevamo v poljuben pekač, ki ga malenkost naoljimo in pečemo v predhodno segreti pečici na 200°C, 45 minut. Vmes jih obrnemo in še tople postrežemo.